ZAKAJ IZBRATI NAS

Mizarstvo LESK je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Direktor podjetja je Peter Krklec, ki se je z mizarstvom začel ukvarjati že leta 1990. Podjetje od ustanovitve pridobiva na prepoznavnosti in se na trgu uveljavlja s korektno poslovno prakso in hitro rastočim naborom zadovoljnih strank.

Naše podjetje zaznamujejo predvsem stranke, ki prevzemajo pobudo in zahtevajo bogato izbiro, razumne cene, visoko kakovost, dober servis ter prilagodljivo dobavo.

KAKOVOST

Pri nas se držimo načela, da mora pohištvo zagotavljati stabilnost in preprečevati poškodbe zaradi neustrezne oblike izdelkov ali detajlov. Materiali, iz katerih je izdelano, morajo biti neškodljivi za zdravje ljudi in ne smejo oddajati škodljivih snovi v okolje. S simbiozo pohištva, človeka je poskrbljeno za vse.

Natančnost

Pri izdelavi se ne osredotočamo samo na natančne izdelave posameznih elementov pohištva, temveč poudarjamo tudi natančno izdelane spoje elementov, odrgnine, okrušene robove in ostale segmente, s katerimi se srečamo v fazi realizacije pohištva.

TRAJNOST

Vsak, ki se odloča za nakup, si želi, da bi bilo pohištvo čimbolj trajno in trpežno, zato strankam svetujemo pri izbiri materialov, izdelavi in glede konstrukcije. Izdelek je trajen, če v času uporabe ohrani potrebno usposobljenost in estetski izgled. Mora biti preprost za nego in vzdrževanje.

FUNKCIONALNOST

Večfunkcionalnost, kot kriterij nakupa, je posebej zaželen pri kupcih, ki opremljajo majhna stanovanja, kjer ni prostora za večje število kosov pohištva. Z veseljem jim prisluhnemo in ponudimo inovativno rešitev.

» V Mizarstvu Lesk so prisluhnili našim željam in nam naredili pohištvo po meri, ki ga drugod ne bi mogli kupiti. Design je na nivoju tujih blagovnih znamk, kvaliteta materialov in izdelave pa je neprimerljivo boljša. Če boste iskali svojega dobavitelja pohištva po meri, vam resnično priporočam Mizarstvo Lesk.«
Monika

GALERIJA


 • Kuhinje
  Kuhinje
  Kuhinje
 • Spalnice
  Spalnice
  Spalnice
 • Vrata
  Vrata
  Vrata